Dobra kuchnia. Pasztety Powiększ do pełnego rozmiaru

Dobra kuchnia. Pasztety

DR116 PASZTETY

Ostatnie egzemplarze!

CENA: 5,99 zł

5,99 zł za egz.

Pasztet to potrawa przyrządzona ze zmielonego mięsa, podrobów, boczku, słoniny, warzyw, grzybów, ryb, sera, a nawet owoców. Podaje się ją na ciepło lub zimno, jako apetyczną przystawkę lub pożywne danie obiadowe. Wspaniale smakuje z sosami i żurawiną, kaparami, marynowanymi grzybami, piklami, gruszkami, brzoskwiniami i śliwkami w occie. Podstawowymi składnikami pasztetów mięsnych są oczywiście różne gatunki mięs: cielęcina, wołowina, wieprzowina, drób, dziczyzna, a nawet strusina. Pasztety wegetariańskie można przyrządzać z warzyw, grzybów lub różnych gatunków sera. Do pasztetów na zimno serwuje się zimne sosy, sałatki, pikle, owoce i grzyby w occie oraz świeże pieczywo. Pasztety to zbiór najlepszych przepisów na wyśmienite pasztety mięsne i wegetariańskie, które staną się doskonałym uzupełnieniem codziennego menu, jak i wykwintnego przyjęcia.
  • Lokalizacja: B 2108
  • Autor Iwona Czarkowska
  • Data dodania 24.08.2011
  • ISBN 978-83-62521-84-5
  • Format 135 x 210 mm
  • Oprawa: miękka
  • Strony: 48
  • Wydawca: DRAGON

Warto kupić

Kontakt

Skontaktuj się z nami

22 725 78 12/15

troy@troy.net.pl

Telefon:0123-456-789

Siedziba firmy

ul. Kręta 36,
05-850 Ożarów Mazowiecki

payu